Over ons

JacKooij is een familiebedrijf dat al jaren een gevestigde naam is in de interieurbouwbranche. Als productiebedrijf richten wij ons op maatwerk ten behoeve van interieurbouw voor bedrijven, met name detailhandel.

Geschiedenis

Jacob Kooij begon met het aanleggen van verwarmingsinstallaties bij kwekers. De jaren verstreken en JacKooij ontwikkelde. Nu, jaren later, zijn wij onder leiding van Onno Kooij en Jack Verdaasdonk uitgegroeid tot een veelzijdig, innovatief en duurzaam bedrijf.

Ons team

Wij zijn een team van ruim 50 gemotiveerde professionals. Met daarbij nog een bak aan werkervaring is kwaliteit voor ons vanzelfsprekend. Vanuit een trots voor onze branche blijven wij scholieren en studenten enthousiasmeren voor ons vakgebied.

Vacature Magazijn- / Montagemedewerker

Wij hebben alles in huis om uw project tot een succes te maken. Van ontwerpen en adviseren tot en met monteren en leveren. Wij regelen het allemaal!

Open sollicitatie?

Bij JacKooij is willen belangrijker dan kunnen. Als je wil kunnen wij je iets leren. Hierom staan wij open voor open sollicitaties.

Op zoek naar een uitdagende baan of stage? Kom gezellig op de koffie en samen zoeken wij uit wat wij voor jou kunnen betekenen en belangrijker, wat jij voor ons kan betekenen! Of neem een kijkje bij de openstaande vacatures hieronder. Wie weet tot ziens!