Eindeloze mogelijkheden

Wij zijn een metaalbewerkingsbedrijf dat zich specialiseert in interieurs voor de Europese retailmarkt. Met meer dan 50 jaar ervaring hebben wij onze strepen in de branche verdient. Met ons eigen machinepark, ijzersterke team en creatieve ontwerpers maken wij het mogelijk om idee├źn van de klant uit te werken tot unieke eindproducten.

Als toonaangevend bedrijf op het gebied van design, metaalbewerking, poedercoating en sublimatie is het geen verassing dat onze ervaringsdeskundigen in combinatie met ons moderne machinepark gaan voor kwaliteit. Zo zorgen wij er altijd voor de we samen met de klant tot de beste producten komen.

Affiniteit & Ervaring

Met jaren lange ervaring weten wij waar we het over hebben. Binnen de branche hebben wij een bak aan ervaring en kennis opgedaan. Zo hebben wij verschillende projecten gedaan in het binnen- en buitenland voor onder andere: grote supermarktketens, musea, restaurants, winkelketens en tankstations.

Het is dan ook niet gek dat onze vakmensen precies weten waar ze het over hebben. Zij kennen niet alleen hun eigen vak, maar weten ook wat er in de branche speelt. Zo kunnen wij samen met u tot de beste eindproducten komen. Eindproducten die uw zaak niet alleen mooier, maar ook succesvoller maken!

Een opdracht voor ons?

Heeft u een opdracht voor ons en bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden?
Neem contact op!