Motivatie boven kennis

Een van de krachten van JacKooij is dat wij van A tot Z service leveren. Dit maakt jou als medewerker zeer belangrijk, want ons personeel zorgt ervoor dat wij onze hoogwaardige service kunnen waarborgen.

Daarom vinden wij het belangrijk dat jij als collega gemotiveerd en gedreven bent om het beste uit jezelf te halen. Motivatie zit dan ook niet in een papiertje of jaren werkervaring. Zo nodigen wij iedereen die het beste uit zichzelf wil halen uit voor een kop koffie en wie weet kom jij ons team versterken! Interesse in een vrijblijvend gesprek? Neem snel contact op en dan maken we een afspraak!

 

Bij ons is willen belangrijker dan kunnen, want wie wil, kun je wat leren.” 

Jack Verdaasdonk

Stage & Opleiding

In het kader van de quote van Jack Verdaasdonk hierboven, staan wij ook open voor stagiairs van vrijwel alle niveaus en opleidingen. Als productiebedrijf met een volledige service kunnen wij veel scholieren en studenten een uitdagende stageplaats aanbieden. Wij zijn dan ook een erkend leerbedrijf.

Of het nu gaat om een meeloop- of afstudeerstage, wij kunnen waarschijnlijk de mogelijkheid bieden. Tijdens je stage- of afstuderen word je begeleid door ervaren vakmensen die je alle kneepjes van het vak kunnen leren. Of het nu gaat om een stageplaats in de werkplaats, op het kantoor of in de tekenkamer, bij ons kun je wat leren!

 

Jonge mensen geven frisse blikken en inzichten, dat houd je met beide benen op de grond”

Onno Kooij

Openstaande vacatures

Vacature Lasser / Lasrobotoperator

Je werkt zelfstandig aan het maken van diverse constructies aan de hand van technische tekeningen. Dit doe je dan ook met de hand of met behulp van onze geavanceerde machines.

Vacature Online Marketeer

Als online marketeer bij JacKooij sluit je je aan bij ons dochterbedrijf JK Retail Products. Deze tak van het bedrijf richt zich voornamelijk op e-commerce. Met verschillende webshops, zowel draaiend als in de steigers.

Vacature Magazijn- / Montagemedewerker

Je werkzaamheden zijn redelijk divers aangezien de afdeling op een zelfstandige manier te werk gaat. Samen met het team ben jij verantwoordelijk dat de onderdelen en producten die uit onze productie komen gemonteerd en verzendklaar worden gemaakt.

Vacature Poedercoatstraat

De te coaten items worden aangeleverd en samen met het team zorg jij dat deze opgehangen, gecoat en ingepakt worden (of worden overgedragen aan de montage-afdeling) volgens de planning.

Stageplaatsen

Stage Online Marketing (beschikbaar v.a. sept.)

Als Stagiair Online Marketing ben je vanaf dag een echt ‘part of the team’. Tijdens jouw stage zul je je vooral bezighouden met onze online ‘divisie’ JK Retail Products.

Stage Logistiek (Expeditie & Magazijn) (beschikbaar v.a. sept.)

Als stagiair(e) in onze expeditie en in ons magazijn draag je samen met het team de verantwoordelijkheid dat alle goederen (van pakket tot pallet) op een goede manier worden verwerkt.

Stage Tekenaar / Engineer (beschikbaar v.a. sept.)

Bij JacKooij in Aalsmeer zijn we op zoek naar een HBO student die werkervaring wil opdoen in het engineeren en uitwerken van projecten in 3D tekeningen met het geavanceerde 3D pakket HiCAD. Incl. tweedaagse HiCAD-cursus.

Stage Industrial product designer (beschikbaar v.a. sept.)

Werp je frisse blik op onze huidige producten en laat je creativiteit de vrije loop bij het bedenken en ontwerpen van nieuwe artikelen voor o.a. ons eigen woonaccessoire merk Steellish.