Motivatie boven kennis

Een van de krachten van JacKooij is dat wij van A tot Z service leveren. Dit maakt jou als medewerker zeer belangrijk, want ons personeel zorgt ervoor dat wij onze hoogwaardige service kunnen waarborgen.

Daarom vinden wij het belangrijk dat jij als collega gemotiveerd en gedreven bent om het beste uit jezelf te halen. Motivatie zit dan ook niet in een papiertje of jaren werkervaring. Zo nodigen wij iedereen die het beste uit zichzelf wil halen uit voor een kop koffie en wie weet kom jij ons team versterken! Interesse in een vrijblijvend gesprek? Neem snel contact op en dan maken we een afspraak!

 

Bij ons is willen belangrijker dan kunnen, want wie wil, kun je wat leren.” 

Stage & Opleiding

Als productiebedrijf met een volledige service kunnen wij veel scholieren en studenten een uitdagende stageplaats aanbieden. Wij zijn dan ook een erkend leerbedrijf.

Of het nu gaat om een meeloop- of afstudeerstage, wij kunnen waarschijnlijk de mogelijkheid bieden. Tijdens je stage- of afstuderen word je begeleid door ervaren vakmensen die je alle kneepjes van het vak kunnen leren. Of het nu gaat om een stageplaats in de werkplaats, op het kantoor of in de tekenkamer, bij ons kun je wat leren!

 

Jonge mensen geven frisse blikken en inzichten, dat houd je met beide benen op de grond”

Onno Kooij

Openstaande vacatures

Vacature Lasser / constructiebankwerker

Als lasser/constructiebankwerker maak je zelfstandig of in teamverband diversie (complexe) metaalconstructies.

Vacature Montagemedewerker

Wij zijn op zoek naar montage medewerkers die ons team komen versterken. Op montage houd je je bezig met het monteren, sorteren en het verzendklaar maken van diverse metaalconstructies.

Vacature Technisch tekenaar / Werkvoorbereider

Als technisch tekenaar/werkvoorbereider houdt jij je dagelijks bezig met het uitwerken en bedenken van nieuwe producten, die geproduceerd zullen worden in ons uitgebreide machinepark.

Vacature Poedercoater

Als poedercoater ben je verantwoordelijk voor het aanbrengen van poedercoatings op de metalen oppervlakken van onze diverse producten. Je werkt met verschillende kleuren en afwerkingen om zo het gewenste resultaat te bereiken.

Vacature Commercieel medewerker binnendienst

Als commercieel medewerker binnendienst ben jij een belangrijke schakel tussen klant, leverancier en het bedrijf. JacKooij heeft verschillende grote Europese klanten waar wij producten aan leveren.

Vacature HR medewerker

Ben jij die spin in het web die zorgt dat alle zaken rondom het personeel goed geregeld zijn? Dan zijn wij op zoek naar jou. Binnen JacKooij werken circa 50 medewerkers op verschillende afdelingen.

Stageplaatsen

Stage Industrial product designer (beschikbaar v.a. sept. 2024)

Werp je frisse blik op onze huidige producten en laat je creativiteit de vrije loop bij het bedenken en ontwerpen van nieuwe artikelen voor o.a. ons eigen woonaccessoire merk Steellish.

Stage tekenaar/engineer – per september 2024

Bij JacKooij in Aalsmeer zijn we op zoek naar een HBO student die werkervaring wil opdoen in het engineeren en uitwerken van projecten in 3D tekeningen met het geavanceerde 3D pakket HiCAD. Incl. tweedaagse HiCAD-cursus.