Adviseren & Ontwerpen

De eerste stap bij het uitvoeren van een succesvol project is het adviseren en ontwerpen. Met onze vakkundige collega’s en ons ijzersterke ontwerplabel zullen wij ervoor zorgen dat uw ideeën tot in de details worden uitgewerkt.

Alles begint bij een idee, maar de mate van succesvolheid hangt af van de uitwerking. Onze ervaringsdeskundigen zitten boordevol tips en kennis om uw idee tot in de puntjes uit te werken. Vervolgens belanden deze uitwerkingen bij de collega’s van ons ontwerp- en tekenteam. Zij werken de ideeën uit tot 3D-ontwerptekeningen die u kan beoordelen. Vervolgens maken zij de tekeningen klaar voor productie en kunnen de producten daadwerkelijk gemaakt worden.

Onze productie

Onze productie vindt plaats in ons eigen moderne machinepark. Hier werken onze deskundigen hard om tot de meest kwalitatieve eindproducten te komen. Zij maken hierbij gebruik van verschillende machines en technieken die het productieproces en de kwaliteit bevorderen.

JK Coating & Sublimation

Om de metalen displays en andere meubels van kleur of print te voorzien, gebruiken wij poedercoating en sublimatie. Twee duurzame manieren van oppervlaktebewerking met de meest unieke eindresultaten.

Poedercoating biedt een enorm scala aan kleuren en een langere levensduur. Toch liever een hout-, bloemenprint of ander printje? Daarvoor gebruiken wij de sublimatietechniek. Zo zorgen wij ervoor dat onze eindproducten meer zijn dan alleen een display of ander meubel, maar een opvallend communicatiemiddel.

Onze JK Coating & SUblimation divisie is ook beschikbaar voor individuele opdrachten en projecten.

JK Laserworks

Wij zijn in het bezit van verschillende lasermachines die de kwaliteit van onze producten naar een hoger level tillen. Onze buizenlaser is op dit moment de snelste fiberlaser ter wereld! Daarnaast beschikken wij over een gecombineerde grootformaat pons- en plaatlaser.

Ook ons vakkundige personeel is niet te missen. Hun vakkennis in combinatie met de moderne machines zorgen ervoor dat al uw projecten met zorg gesneden, gelast en gezet worden.

Onze JK Laserworks divisie is ook beschikbaar voor individuele opdrachten en projecten.

Kennis maken?

Wat kunnen wij voor u betekenen? Wij staan altijd open voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Misschien kunnen wij elkaar verder helpen!