JacKooij is een familiebedrijf met een lange geschiedenis van ontwikkeling en groei. In 1947 het is bedrijf opgericht door Jacob Kooij.

Nu, na meer dan 76 jaar is JacKooij uitgegroeid tot een flinke naam in de branche als het gaat om het bedenken, ontwerpen en produceren van winkelinterieurs op maat. JacKooij is onder leiding van Onno Kooij, nog steeds een familiebedrijf.

Onze werkwijze

Gegarandeerd succes

Van origine een metaalbedrijf, maar uitgegroeid tot veel meer dan dat. Zo hebben wij in de afgelopen 76 jaar winkelinterieurs op maat geheel eigen gemaakt. De nodige kennis en kunnen hebben wij in huis.

Als toonaangevend bedrijf op het gebied van design, metaalbewerking, poedercoating en sublimatie is het geen verrassing dat onze ervaringsdeskundigen in combinatie met ons moderne machinepark gaan voor kwaliteit. Daarnaast hebben wij enorm veel kennis in huis om u te adviseren over ontwerpen en interieurs. Zij weten wat uw verkopen een boost geeft! We zijn goed in ons vak en dat durven we ook uit te spreken.

Onze ontwerpen geven uw verkopen gegarandeerd een boost!

Onno Kooij

Opgegroeid tussen bloemen

In 1947 is JacKooij opgericht door Jacob Kooij in Aalsmeer, het epicentrum van de bloemenindustrie.
Jacob Kooij begon met het aanleggen van verwarmingsinstallaties bij kwekers. De jaren verstreken en JacKooij ontwikkelde.

Nu, jaren later, zijn wij onder leiding van Onno Kooij uitgegroeid tot een veelzijdig, innovatief en duurzaam bedrijf. Hierbij is de ervaring in de Aalsmeerse bloemenhandel niet verloren en behoren bloemen- en plantenmeubels tot een van onze specialiteiten. Wij hebben een enorm brede expertise in het ontwerpen en produceren van winkelinrichtingen en displays op maat. Wij gaan geen uitdaging uit de weg. ‘Kan niet’ bestaat niet!

Versterk ons team!

Heb jij de kwalificaties om ons team te versterken? Kijk dan snel of er vacatures open staan of stuur een open sollicitatie met je cv!
Vacatures